Jubileumskonferens i Umeå 24–26 april 2020

Ja, du läste rätt. Det har blivit dags att ”fara” norrut igen! Senast vi sågs i björkarnas stad var temat Våga visa glädje, och stämningen var verkligen hög under hela konferenshelgen. Årets konferensgrupp har samma höga ambition att skapa en familjär och lättsam stämning – med matnyttigt innehåll. Temat 2020 är Språkets makt och vi har redan inlett arbetet med att hitta spännande föredragshållare.

Vi hoppas nu på rekordstort deltagande med tanke på alla glada tillrop efter 2016. Det är ju dessutom 30-årsjubileum, så föreningen kommer att satsa lite extra.  Det är smidigt att ta sig med tåg och flyg till Umeå och bokar du tidigt kan du dessutom komma riktigt billigt undan!

Psst. Minns du hur roligt vi hade det på dansgolvet till galningarna i balkanbandet Mullin Mallin? Då kan vi redan nu avslöja att de kommer tillbaka – redo att röja!

Här kommer vi att samla all information om konferensen och uppdatera och komplettera den allteftersom. Här kan du redan nu läsa mer om Umeå som mötesstad och om vår konferenslokal Folkets hus.

Varmt välkomna till Umeå!

Konferensanmälan

Konferensprogram (PDF)

Information om hotell

Årets talare