Jubileumskonferens i Umeå 21–23 augusti 2020

 Välkommen till årets SFÖ-konferens! Den 2123 augusti samlas vi på Umeå Folkets hus för en tredagarskonferens med fredagsnöje, bankett och allt som hör till.

Till årets konferens har vi samlat föreläsare som ska prata om Språkets makt och om språket egentligen har någon makt över oss. Men det blir självklart mycket annat också. Du får en inblick i en tolks vardag och kanske svaret på vilken koppling tvåspråkighet har till minnet. Du får också chansen att ställa kluriga språkfrågor till en livs levande språkkonsult.

Oavsett om du kommer till konferensen i jakt på nya kunder att leverera till, någon att diskutera språkfrågor med, en kollega att driva företag med, en leverantör till dina uppdrag eller bara är allmänt intresserad av människor och översättningsfrågor är årets nyhet speednätverkande något för dig. På konferensens fredagseftermiddag avslutar vi med en lätt och ledig stund där vi möts öga mot öga i samtal. Konceptet bygger på korta möten som du sedan har möjlighet att utveckla vidare under konferensens gång. Här kan de annars så dammiga visitkorten komma väl till pass!

Som moderator har konferensgruppen fått till en riktigt superbokning. Ordekvilibristen Jacke Sjödin kommer att ledsaga oss och fylla salen med mycket skratt och värme.

Kommer du med tåg? Hoppa då av vid Umeå C och upplev Sara Lidman-konstverket Lev! Och du, ta ur hörlurarna och lyssna på Saras röst och alla stämningsfulla ljud.

Här kan du läsa mer om Umeå som mötesstad och attraktivt turistresmål.

Varmt välkommen till Umeå!

 

Konferensanmälan

Program (PDF)

Information om hotell

Årets talare

Kvällsnöjen

Sponsorer