Konferens 2021 – i Karlstad eller var du vill

År 2021 kommer SFÖ för första gången att genomföra en hybridkonferens där deltagandet antingen kan ske på plats som vanligt, eller digitalt via webben. Det kommer att finnas möjlighet att både följa konferensen direkt i livesändning och att titta i efterhand. På så sätt kan vi räkna med att kunna genomföra konferensen oavsett coronaläge, samtidigt som fler medlemmar än någonsin får möjlighet att delta. Givetvis hoppas vi på att kunna genomföra en fysisk, eller rättare sagt ”digifysisk”, konferens med deltagare på plats i Karlstad, och i så fall kommer det att se ut ungefär så här:

 

Välkommen till Karlstad!

Vi i konferensgrupp 2021 ser fram emot att få hälsa dig välkommen till Karlstad, en naturskön och vattenrik stad med en färgstark historia och mycket charm, och till Congress Culture Center (CCC) – en konferensanläggning i världsklass med en utsikt som få kan matcha!

CCC blir vårt högkvarter under hela konferensen. Här lyssnar vi på föredrag och workshops, minglar och avnjuter alla våra måltider under helgen – givetvis med utsikt över Klarälven, och om vädret tillåter på den härliga terrassen alldeles invid vattnet.

 

Skönhet och eftertanke

På fredagskvällen tar vi en kort promenad till Lars Lerins Sandgrund, ett helt unikt museum där vi får möjlighet att uppleva en mängd verk av Sveriges kanske mest folkkära konstnär. Självklart med ett glas bubbel i handen!

 

Vidga vyerna

För dig som är på plats redan på fredag morgon kommer vi att erbjuda ett urval av aktiviteter under förmiddagen. Upplev Karlstad med en kunnig guide och lär dig mer om stadens historia, eller varför inte våga dig på något nytt och prova kajakpaddling på Klarälven med erfaren instruktör?

 

 

Missa inte chansen till en förstklassig konferensupplevelse – boka Karlstad den 23–25 april 2021!