SFÖ-konferens i Södertälje 2019

Nästa SFÖ-konferens går av stapeln den 5–7 april 2019Quality Hotel Park i Södertälje.

För första gången på tre år blir det en traditionell tredagarskonferens med inledning fredag lunch och avslutning söndag lunch. Vi rör oss kring temat En glokal värld och ser fram emot att få lyssna till föreläsare från både när och fjärran.

Södertälje är en ort med anor från medeltiden som genom århundradenas lopp har blivit en riktig korsväg: här möts europavägar, järnvägar och i stadskärnan Mälaren och Saltsjön. Här möts också människor från olika delar av världen, med olika religioner, kulturer och språk.

Därmed är det också en utmärkt plats för översättare att träffas, och på Quality Hotel Park kan vi se fram emot att få tillbringa tre dagar i en modern, bekväm och ytterst tilltalande konferensmiljö.

På fredagskvällen stimulerar och utmanar vi våra sinnen med spännande vetenskapliga experiment och en härlig buffé på Tom Tits Experiment, som ligger på promenadavstånd från konferenshotellet. På lördagen blir det sedvanligt årsmöte följt av en festlig bankett på kvällen, även den på Park.

Vi kommer att fylla på med information här allteftersom konferensen närmar sig. Vi tar gärna emot förslag på föreläsare och föreläsningsämnen på adressen konferens2019@sfoe.se.

Konferensgruppen ser fram emot att få välkomna alla SFÖ:are till Södertälje våren 2019!