SFÖ-konferens i Södertälje 2019

Varmt välkomna till årets SFÖ-konferens! Den 5–7 april samlas vi på Quality Hotel Park i Södertälje för en tredagarskonferens av klassiskt snitt med fredagsnöje, bankett och allt som hör till.

Under årets tema En glokal värld har vi samlat föreläsare från både när och fjärran med ett brett utbud av föreläsningsämnen, från korsordsmakeri till medicinteknik, så vi hoppas att alla ska kunna hitta något som lockar.

Konferensorten Södertälje, även känd som ”Kringelstaden”, erbjuder både småstadscharm och smidiga kommunikationer med närhet till Stockholm. Det är en ort med anor från medeltiden som genom århundradenas lopp har blivit en riktig korsväg: här möts europavägar, järnvägar och i stadskärnan Mälaren och Saltsjön. Här möts också människor från olika delar av världen, med olika religioner, kulturer och språk.

På Quality Hotel Park kan vi se fram emot en bekväm och trivsam konferensmiljö – vad sägs om fri tillgång till popcorn och glass i fikapauserna?

Här samlar vi allt du behöver veta inför konferensen – mer information kommer allt eftersom, så titta gärna in då och då.

Konferensgruppen hälsar alla varmt välkomna till Södertälje!

Följ oss gärna i sociala medier under hashtaggen #SFÖkonferens.

Program

Talare

Hotell- och reseinfo

Utflykter och kvällsnöjen

Sponsorer och utställare

Kurser i samband med konferensen