25 april 2025

SFÖ-SAT-konferens 2025 i Kalmar

Årskonferens
conference

Människor och möten

Välkomna till Kalmar, staden vid havet, den 25–27 april 2025. Temat är Människor och möten. Tolken möter översättaren, leverantören möter kunden, människan möter maskinen. Innehållet kommer att vara praktiskt och användbart. Det finns en enorm kompetens och kunskap bland föreningens medlemmar som vi tänker ta vara på.

Program

Programmet är inte klart. Forma det efter dina önskemål genom att skicka förslag till konferens2025(at)sfoe.se.

Priser

Mer information kommer.

Vår konferenslokal: Calmar Stadshotell

CalmarStadshotell-FotoDesireeTigerstrandCox.jpeg

Mellan rådhuset och domkyrkan ligger årets konferenslokal Calmar Stadshotell, en historisk pärla i hjärtat av staden. Den nuvarande byggnaden stod klar 1906, men hotellet har anor från 1700-talet. I anslutning till hotellet finns en mysig skotsk pub och ett toppmodernt spa. Morgondoppet kan man ta i havet, bara ett stenkast bort.

Hotell

Många väljer säkert konferenshotellet, men vi ska ordna fina priser på flera andra hotell i närheten. Vi återkommer med en lista inom kort.

Hitta hit

Från Stockholm, Göteborg och Malmö/Köpenhamn går tåg, men direktbuss är också ett bekvämt alternativ. Det är en mycket kort promenad till konferenslokalen från stationen. Tar du bilen finns det parkeringshus i anslutning till hotellet. Det går också att resa med flyg eller färja. Eller tar du segelbåten och lägger till i gästhamnen?

KalmarSlottvren2024-FotoDesireeTigerstrandCox.jpg

Middag på slottet

Viktiga möten har avhandlats på Kalmar Slott sedan 1397. På lördagskvällen väntar stämningsfull middag i de fantastiska festsalarna.

Aktiviteter

Ta chansen att uppleva mer av Kalmar. Mer information kommer.

Varmt välkomna till Kalmar 2025!

Konferensgrupp 2025

Foton: Desiree Tigerstrand Cox

Clock Clock

SFÖ-SAT-konferens 2025 i Kalmar

Fredag, 25 april 2025 12:00 AM till Söndag, 27 april 2025 12:00 AM